Salarich Administración Oficina

Nosaltres

PDF
Imprimeix
Correu electrònic

Salarich Administración és una empresa familiar dedicada a la administració de finques i a la gestió de patrimonis immobiliaris. El que va començar fa més de seixanta anys com un despatx d’administració ha esdevingut una empresa de serveis amb un alt grau de professionalització. I el que és més difícil, aquest pas s’ha fet sense perdre el tracte personal amb el client.

En aquest procés de transformació hi han intervingut fins a tres generacions del grup familiar, i això ha permès mantenir els valors que han caracteritzat la nostra feina durant dècades, com són la confiança i la defensa del interessos dels nostres clients com a propis.

També ha fet que s’implementessin de forma natural nous processos de gestió i noves tecnologies que han revertit directament en benefici dels nostres clients, aportant-los un plus de eficàcia.

Història:

El despatx va ser fundat als anys quaranta per Ángel Salarich Tormo. Uns anys més tard, s’incorpora al despatx el seu fill Luis qui el fa créixer tal i com la coneixem avui. Als anys noranta el despatx s’instal·la al barri de Gràcia en l’edifici que reuneix les empreses del grup familiar En els últims any tant el Luis com el seu fill Eduard han liderat el procés de transformació del despatx en una empresa que manté el seu caràcter familiar.