Salarich Administración Oficina

Serveis

PDF
Imprimeix
Correu electrònic

Avui dia el grup empresarial el conformen administradors, advocats, fiscalistes i arquitectes que ofereixen un ampli ventall de serveis als seus clients, ja siguin particulars o comunitats de propietaris.

Hi conviuen tres generacions i això ens permet oferir la millor formació i una gran experiència que donen una visió global i una perspectiva adequada a les necessitats de cada client.

 

 • Lloguers:

  Disposem d’un equip comercial amb un alt grau de professionalitat i eficàcia que el pot assessorar respecte a preus, garanties que es poden demanar als llogaters i les mesures més adequades per agilitzar la contractació.

  Li informarem sobre les millors vies per comercialitzar el seu pis i el mantindrem informat sobre el número de trucades i visites rebudes que li permetran un seguiment continu.

  Elaborem informes de solvència dels interessats i negociem garanties i condicions per cada contracte amb el recolzament del nostre departament jurídic.

  Durant la vigència del lloguer, un servei de incidències gestionarà directament els problemes que puguin sorgir i posarà a la seva disposició industrials qualificats per cada cas i el mantindrà contínuament informat.

  Tenim especial cura en detectar amb la màxima antelació possible els casos de morositat i disposem d’advocats especialistes en resoldre els casos judicial i extrajudicialment.


 • Gestió de patrimonis immobiliaris:

  Entre les funcions d’administració emetem i cobrem els rebuts, atenem les despeses i tributs de la finca,  tramitem contractes i fiances (Incasol), li presentem liquidació periòdica, fem seguiment de les revisions de rendes i venciments de contracte i renegociem contractes vençuts.

  Més enllà de les gestions d’administració, l’assessorem sobre com treure el màxim rendiment del seu patrimoni i les millors vies per la seva ampliació, atenent a criteris fiscals i d’oportunitat. Podem dir amb orgull que molts dels nostres clients són la tercera generació que ens acompanya i aquesta fidelitat només la hem pogut aconseguir fent créixer els seus patrimonis.


 • Comunitats de Propietaris:

  Posem a disposició de cada Comunitat una sèrie de serveis que agilitzen i simplifiquen el seu funcionament. Assignem un responsable a cada comunitat, administrador i advocat, que té un contacte permanent amb el president i la junta.

  Aquesta persona i el seu equip els assessoren en millorar la gestió econòmica, fan un seguiment dels acords de la junta i resolen les incidències.

  Dins del serveis propis de les Comunitats de Propietaris, diligenciem llibres d’actes, processem les dades econòmiques, atenem i controlem els pagaments i cobraments de la comunitat, confeccionem pressupostos i liquidacions, preparem i les dirigim; confeccionem les actes i executem acords.

  El nostre edifici disposa d’una Sala de Juntes on es poden celebrar reunions de Comunitat.


 • Departament Jurídic:

  El nostre departament jurídic ofereix als nostres clients assessorament i defensa els seus interessos davant Tribunals de Justícia, ja sigui en qüestions d’arrendaments, comunitats i tot tipus de procediments de l’àmbit immobiliari; també front a les Administracions Públiques i d’altres organismes i particulars.

  Comptem amb experts tributaris que estudien la seva fiscalitat i gestionen les declaracions de impostos com I.R.P.F., Impost de Societats, I.V.A., Impostos de Succecions i Transmisions Patrimonials, etc.

  També amb especialistes en matèria  de succesions que l’assessoren i planifiquen les estratègies més adients a cada cas.