Gestió Immobiliaria

Gestio_picto

Ens encarreguem de gestionar el teu patrimoni i t’assessorem per treure’n un major rendiment

Lloguers

Lloguers

T’assessorem respecte als preus dels pisos i la situació del mercat, les millors condicions de lloguer i els tràmits de contractació. Et mantenim informat sobre les trucades i visites rebudes al teu pis. Estudiem la solvència de les persones interessades per tenir-ne les màximes garanties i negociem les condicions per a cada contracte amb el recolzament del nostre departament jurídic.

Durant la vigència del lloguer, gestionem directament les incidències que puguin sorgir per a les quals disposem d’una cartera de tècnics qualificats i de confiança que posem al teu servei. Per possibles situacions de morositat, disposem d’un equip d’advocats especialitzats.

Gestió Immobiliaria

Venda

T’aconsellem sobre el preu òptim que pots obtenir de la venda del teu habitatge o local justificat mitjançant una taxació elaborada pels nostres comercials experts al sector, gestionem la publicitat, publicant l’anunci de la seva vivenda als principals portals immobiliaris, així com a la nostra pàgina web i xarxes socials. Ens encarreguem de gestionar i formalitzar la documentació necessària per a la compravenda: document d’arres, contractes privats i escriptures públiques, sempre amb el suport del nostre equip jurídic, i tramitem cèdules d’habitabilitat, certificat energètic i plusvàlua municipal.

Et mantindrem informat de tots els passos a seguir i t’acompanyarem en tot el procés fins a la signatura de la compravenda a notaria.

Gestió de patrimonis immobiliaris

Gestió de Patrimonis Immobiliaris

T’assessorem sobre com treure el màxim rendiment del teu patrimoni i sobre les millors opcions per ampliar-lo, tenint en compte criteris de fiscalitat i d’oportunitat del mercat.

Ens enorgulleix haver contribuït al creixement del patrimoni dels nostres clients, alguns dels quals, fa tres generacions que confien en nosaltres.

Comunitats de Propietaris

Comunitats de Propietaris

Acompanyem les comunitats de propietaris per garantir el seu òptim funcionament a través d’una completa oferta de serveis: diligència de llibres d’actes, processament de dades econòmiques, atenció i control dels pagaments i cobraments de la comunitat, preparació i direcció de pressupostos i liquidacions, elaboració de les actes i execució dels acords.

Assignem una persona del nostre equip, gestor i advocat, com a persona de referència per a la comunitat, la qual està en permanent contacte amb el president i la junta. Fa seguiment dels acords presos, resol les incidències i assessora la comunitat per a millorar la seva gestió econòmica.

Departament Jurídic

Al nostre departament jurídic comptem amb els millors experts per assessorar-te i defensar els teus interessos en qualsevol procés d’àmbit immobiliari (arrendaments, comunitats, etc.) tant davant de Tribunals de Justícia, com d’Administracions Públiques o d’altres organismes particulars.

Els nostres experts tributaris estudien la teva fiscalitat i gestionen les teves declaracions d’impostos com l’IRPF, l’Impost de Societat, l’IVA, l’Impost de Successions i Transmissions Patrimonials, etc.

També tenim especialistes en matèria de successions per assessorar-te i planificar l’estratègia més convenient segons les particularitats del teu cas.