Projectes i Construccions

Constructora_picto

T’acompanyem en la teva construcció o reforma, des de l’assessorament inicial fins a l’execució

Bloc Projectes

La nostra empresa, de tradició familiar, des de sempre s’ha dedicat a l’àmbit immobiliari i això fa que impregni de qualitat, experiència i professionalitat els projectes de construcció, promoció reforma i rehabilitació d’immobles en què s’implica.

Ens adaptem a les necessitats de cada client oferint-li, sempre, les darreres novetats en termes d’innovació tant en disseny, com en tècnica i material.

Ens apassiona el que fem i per això ens agrada acompanyar-te en tot el procés, des de l’assessorament tècnic inicial fins a l’execució efectiva de la teva obra.

Reformes integrals

Reformes integrals

Realitzem tot tipus de reformes, tant a habitatges com a locals comercials, des de la més senzilla fins a la més avantguardista. T’assessorem en els materials i tècniques més adequats per a cada projecte segons les seves característiques.

Adaptem cada projecte a les seves necessitats específiques ja que entenem que cada client és únic.

Rehabilitació de façanes

Rehabilitació de façanes

Ens encarreguem de la rehabilitació de tot tipus de façanes, edificis, escales i cobertes. Assumim totes les etapes del procés tant del projecte, com de l’execució de l’obra; ambdós des de la seva projecció fins a la seva finalització.

Som especialistes en reformes per a comunitat de veïns.

Construcció i obra

Construcció i obra

Les nostres obres estan dirigides per aparelladors especialitzats en construcció. Ells són els encarregats de la supervisió de l’obra i del compliment dels criteris de qualitat.

Comptem amb professionals especialitzats en tots els processos de l’obra.

BLOC2